Webbplatser och digitala kampanjer

By admin, november 2, 2014

Trotsig projektleder produktionen och skriver texter för webbplatser och digitala kampanjer. Du som känner mig vet att jag arbetar med lyhördhet och stor kunskap om din verksamhet och din marknad.

Webbplatsens struktur och design utgår från användarna. Hur kan vi vara till nytta och glädje för dem – vad finns i din verksamhet som är intressant? Det är oftast just de sakerna som driver kontakter och affärer. Eftersom jag älskar sökmotoroptimering, analys och resultat får du också veta mer om vilka sidor dina besökare verkligen hittar och läser, samt om vad som leder till önskad konvertering.

Copywriter och projektledare i digitala projekt

Att vara copywriter och projektledare är mina grundkompetenser. Det betyder att jag arbetar redan på idé- och strategistadiet för att hitta rätt sätt för dig att kommunicera. Jag skriver texter som inte främst har syftet att övertala någon att göra något, utan i stället få någon att vilja läsa, veta mer, och själv bestämma sig för att vilja testa.

Jag har utmärkta nätverk omkring mig för webbdesign, illustrationer, foto, produktion och programmering. Kontakta mig för att få veta mer. Som du säkert märker delar jag gärna med mig av min kunskap.

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *