Kommunikatör och samordnare

By admin, november 28, 2014

Under perioder går det att hyra in mig som kommunikatör, projektledare eller i andra, liknande roller kopplat till skrivande, projektledning och marknadsroller. Sedan några år tillbaka har jag ett fast deltidsuppdrag som kommunikatör och samordnare för utbildningsföretaget Learning Partner, där jag rycker in och jobbar vid behov och arbetstoppar.

Uppdraget grundar sig på en långsiktig relation, där jag under många år också har haft uppdrag som föreläsare och kursansvarig på Learning Partners kurser. Därför känner jag företaget så väl att jag kan ta korta timuppdrag.

Jag har också arbetat för Centrum för Lättläst på Söder i Stockholm inom avdelningen för marknad och kommunikation. Det är roligt att fokusera på ett företag inifrån, och jag känner att det är till stor nytta för kundförståelsen under den tid jag driver byrå, samtidigt som det är bra i kommunikatörsuppdragen att ha med sig tänket från byråsidans reklam- och webbproducerande roll.

Att jag tar upp kommunikatörsuppdrag under tjänster just nu beror på att jag just har skrivit ett kontrakt för våren 2015, vilket jag berättar mer om senare. Men hur som helst – söker du en kommunikatör eller samordnare på hel- eller deltid kan du ändå kontakta mig, så ska jag göra vad jag kan för att tipsa dig om rätt person, ifall han eller hon finns i mitt nätverk.

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *