CampusNy-1024x1024

YH-utbildningar

By admin, oktober 28, 2013

Campus Nyköping

Sedan år 2004 har jag varit verksam som lärare på flera Yrkeshögskoleutbildningar. Det började med gästföreläsningar på utbildningen Visuell kommunikation för blivande grafiska formgivare och projektledare inom reklambranschen, som drevs av Mediability. Sedan blev det allt fler långsiktiga uppdrag med kursansvar. Även tidigare har jag hållit i kurser och seminarier, bland annat inom försäljning, copywriting och affärsutveckling.

Sedan år 2007 har jag även medverkat i kontakt-, analys- och ansökningsarbete inför nya yrkeshögskoleutbildningar. Uppdragsgivare har varit bland andra Campus Nyköping, Arvika Näringslivscentrum och Learning Partner (tidigare Mediability).

Kursansvarig:
Marknadskommunikation, Visuell kommunikation Grafiska formgivare och projektledare, Nyköping
Marknadskommunikation, Visuell kommunikation Grafiska formgivare och projektledare, Västerås
Marknadskommunikation, fördjupning, Visuell kommunikation, projektledare, Nyköping
Marknadskommunikation, fördjupning, Visuell kommunikation, projektledare, Västerås
Marknadsföring, Musik- och Eventarrangör, Campus Nyköping
Entreprenörskap, Musik- och Eventarrangör, Campus Nyköping
Personlig utveckling, Visuell kommunikation Grafiska formgivare och projektledare, Nyköping
Kommunikation, Tranås Utbildningscentrum vid Arvika Näringslivscentrum, Arvika

Utöver dessa kurser, där jag har varit ansvarig för planering och betygssättning, har jag även medverkat i många sammanhang som gästföreläsare. Det är roligt att dela sina kunskaper med en klass – vuxna personer som ska ut i arbetslivet – och se på sina ämnen med lärande, kritiska, verklighetsförankrade ögon. Det känns alltid relevant och viktigt, precis som det gör att arbeta med ansökningar. Varje yrkeshögskoleutbildning ska kunna påvisa ett behov av att få in fler personer med denna utbildning till branschen. För att en utbildning ska få ges krävs alltså en stor efterfrågan från arbetslivet.

CampusNy-1024x1024

Bild: Cafeteria och korridor inne på Campus Nyköping, och en glaskula att kanske sia in i framtiden med, för att få se vilka yrkeshögskoleutbildningar som kommer att beviljas nästa år?

One Comment

  1. […] YH-utbildningar. Campus Nyköping. Sedan år 2004 har jag varit verksam som lärare på flera Yrkeshögskoleutbildningar. Det började med gästföreläsningar på utbildningen Visuell kommunikation för blivande grafiska …  […]

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *