YHinlamning2200

YH-utbildningar inskickade

By admin, september 14, 2014

Genast efter mitt uppdrag på DC Communication satte jag igång att arbeta med Learning Partners yrkeshögskoleutbildningar igen. På mindre än två veckor, men med något mer än full arbetstid, har Lennart, Hans och jag nu producerat tre olika ansökningar om att få starta utbildningar inom ramarna för yrkeshögskolan. Lite sömniga var vi, men nöjda, den 9/9 kl 22.00, när allt var klart.

Stöd gärna framtidens yrkeshögskoleutbildningar!

– Säljande projektledare mediaproduktion

– Teknisk säljare

– Butiksledare

Samtliga utbildningar är planerade för att starta under hösten 2015, och sträcker sig från drygt ett år till 1,5 år framåt i tiden. Mitt uppdrag har varit att arbeta som kommunikatör, samt se över behovsanalyser, utbildningsplaner och innehåll, så att allt svarar mot behov av arbetskraft i respektive bransch. I år hade vi förstås stor nytta av att vi har genomarbetat alla tre ansökningarna under tidigare år. Vi var ändå grymt nöjda när vi lämnade in materialet, med två timmars marginal till deadline.

Hjälp oss nu att hålla tummarna, för förra året gick endast 28 % av godkända utbildningsansökningar igenom. Och boka gärna in ett möte eller en lunch med mig om du vill veta mer – om att vara lärare, gå utbildning eller påverka framtidens utbildning. Besked om de här går igenom kommer ungefär i januari år 2015.

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *