IMG_3422

Tillsvidareanställning

By admin, augusti 1, 2015

Från och med september 2015 övergår mitt långtidsuppdrag som inhyrd skribent och mässansvarig vid Leine & Linde i en fast tillsvidareanställning. Jag är glad att kunna meddela detta, eftersom jag trivs oerhört bra på min nya tjänst. Samtidigt är det med blandade känslor jag lämnar de flesta av mina uppdrag som företagare, för jag har verkligen uppskattat de projekt jag har haft förmånen att få arbeta med.

Till kollegor, kunder och vänner – tack för den här tiden! Företaget Trotsig finns kvar, men jag arbetar endast i mycket begränsad omfattning med att färdigställa eller fortsätta följa pågående mindre jobb, för att se till att kontinuiteten hålls, kanske i övergången till intern skribent eller annan uppdragstagare.

På måndag 3 augusti börjar jag återigen efter sommarledighet. Du kan fortfarande nå mig via mejl eller meddelande på min mobiltelefon, så tar jag kontakt om det finns något du vill att jag ska följa upp.

Webbplatsen trotsig.se kommer att uppdateras sporadiskt med nyheter, liksom Trotsig-sidan på Facebook – förhoppningsvis med ytterligare kreativa projekt, tips och roligheter.

Hoppas att vi kan fortsätta hålla kontakten även i framtiden!! ♥

IMG_3858

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *