Sormex Frostbo

Sörmex Showroom

By admin, november 11, 2013

Sormex Showroom

Den 7 november var det Sörmex Showroom på Pelles Lusthus i Nyköping. Jag ansvarade för utställningens praktiska delar på plats, som delprojektledare i Nyköping.  Sörmex ingick i projektet ”Fler innovationer helt enkelt – en del av Innovationsmotorn” som är ett samarbete mellan Regionförbundet, Idélab, Mälardalens högskola, Katrineholms Entreprenörcentrum, Företagslabbet, Växthuset, Din idé, Munktell Science Park och Formex, delfinansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Vi ställde ut ett urval av nyuppfunna, sörmländska designprodukter från innovatörer som arbetat inom projektet Sörmex, där ett av delmålen var en monterplats på hem- och inredningsmässan Formex, som jag var uppe och besökte i augusti. Det var hemskt roligt att arbeta med arrangemanget och att träffa alla utställare med spännande och fina produkter. Här nedan syns Sarah Buttons vackra lampa, gjord av återvunnet spill från Rademacherkedjorna i Eskilstuna. På bilden under skymtar du ett hörn av vår monter från Letraspace.

Sormex Letraspace st

Referenskommentarer

Måste bara lista några av de spontana kommentarer jag har fått in via mejl efter utställningen:

”Vilket event ni bjöd på – helt fantastiskt! Proffsigt, snyggt, roligt och mycket action är betyget från de som hade förmånen att uppleva ”paketet” Sörmex Showroom.”

”TACK FÖR EN KANONINSATS, kände mig lugn, säker och glad hela dagen!”

”Absoluta höjdpunkten under gårdagens eftermiddag och kväll, grattis!”

Kul att höra – tack alla ni som medverkade!!

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *