vass

Vill vara vass

By admin, maj 5, 2014

Det blir en risig, men vårlig naturbild här på Trotsig-sidan, i brist på annat. Våren har kommit. Tyvärr behövde jag åka in och operera myomet (godartad muskelknuta) som gradvis har växt på min livmoder, och det visade sig vara större än väntat, så det tog också längre tid än väntat att komma tillbaka ifrån. Jag, som vill vara envis, produktiv och vass. Vilar upp mig. Läser en och annan bok, går så långa promenader jag orkar (vilket inte är så långt än, men jag jobbar på det). Sitter sällan vid datorn. Men snart … Snart …

Vill vara tillbaka i mitt jobb som copywriter på DC Communication, i Biostaden, i Nyköping. Vill orka många, roliga projekt. Vänta bara, jag laddar om!

 

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *