Trotsig_skriver

Ny design och pånyttfödd verksamhet

By admin, september 23, 2014

Det är nu nära två veckor sedan min verksamhet som copywriter pånyttföddes och det är dags att det syns på min webbplats.

Mina tjänster ska bli tydligare. Mina kunder ska få synas – de jag kan visa, i de uppdrag där jag inte är underleverantör. Det ska också märkas bättre var mitt yrkesverksamma fokus ligger, till skillnad från tidigare, då webbplatsen visade mer om min personliga utveckling, skrivande och olika roliga projekt. Företaget kliver fram igen och inom kort kommer ytterligare nyheter att släppas.

Ber om ursäkt att det är lite stökigt under ombyggnationen. Den ska inte vara länge. Det har jag inte tid med. Jag arbetar för fullt med roliga uppdrag, möten och kontakter – kommer att visa mer här inom kort.

 

Trotsig är en copywriterbyrå

Jag är fortfarande Trotsig. Jag skriver inte det du vill säga, utan det dina kunder vill läsa.

Trotsig är en copywriterbyrå, där jag kan arbeta för dig som copywriter, projektledare eller kommunikatör.
När du anlitar mig får du en lagspelare, men med perspektivet utifrån – hur kan du göra det bättre för dina kunder? Mitt mål är att göra dig som kund nöjd, men dina kunder ännu nöjdare.

Nyfiken

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *