flaskor_oblong

Förpackningsdesign som inspirerar

By admin, september 14, 2014

Det fanns så många inspirerande förpackningar på Formex 2014, så min hjärna bara spinner iväg. Jag vill arbeta mer med förpackningar och etiketter. Vill lyssna in ett företags behov, förstå målgrupp och vilken marknadsposition företaget är ute efter, och sedan leda fram grafisk form för varumärke och förpackning.

Leda varumärkes- och förpackningsdesign

Jag vill att det ska vara lockande, snyggt, inspirerande. Jag vet att det kan komma skrivuppdrag i samband med de här uppdragen, också. Men det är inte huvudsaken – huvudsaken är att fler av de företag som förtjänar det ska bli sedda, fler produkter sålda. Helst riktigt goda produkter. De som har gjort goda val, satsar på naturliga smaker och ingredienser, och på etiskt vettig tillverkning. Jag vill! Vill du med mig?

SpumaSmultronJoes

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *