wave

Februari och förändring

By admin, februari 3, 2014

Wavecut

Nu händer det visst saker …

Snabbt blev det februari och förändringens vindar blåser över min företagsvardag. Jag tar emot dem med glädje – jag seglar, känner arbetslust och salta vågstänk mot ansiktet. Jag gör färdigt, pratar snabbt, hoppas kunna göra fast alla trådar och snart kunna berätta om det som är min största nyhet för året.

För närvarande är mina arbetstider kl 9-16, mestadels på hemmakontoret – och på fredag i Stockholm. Jag har också haft många roliga, kreativa luncher på sistone, och har fler inplanerade den här veckan. Kanske borde vi se till att träffas!? Lunch är en bra tid att få saker gjorda. Då hinner man ju skriva under dagens övriga arbetstimmar. Jag skickar ett stort tack till alla trevliga människor runt omkring mig, för uppdrag, vänskap och roliga projekt! Om ungefär en vecka borde jag kunna avslöja vad jag har på gång.

wave

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *