DC Com fönsterdekor biostaden

Copywriter på DC Com

By admin, februari 25, 2014

Biostaden takkontor2

Ändrade verksamhetsplaner från och med 3 mars 2014

Jag har fått erbjudande om, och tackat ja till en heltidsanställning! Från och med nästa vecka kommer jag att arbeta som copywriter på nystartade företaget DC Com, med kontor på övervåningen i Biostaden, Nyköping. Företaget Trotsig kommer att drivas vidare, för konstnärlig, icke konkurrerande verksamhet.

Trotsig kommer att bedrivas under ledig tid och fokusera på några saker som tidigare varit delverksamheter:

– Bokutgivning och intäkter från royalty eller styckförsäljning av frilansbeställda manus publicerade i tryckt eller elektronisk form.

– Försäljning av original och konstprodukter tillverkade inom projektet Letraspace.

– Författarskap av fristående verk inom barn-, ungdoms- och vuxenlitteratur.

Allt känns bra och jag vill tacka mina kunder, studenter och vänner för nära tretton spännande år! Under den här tiden har jag varit copywriter, projektledare, föreläsare och kommunikatör, nu går jag tillbaka till min huvudsakliga yrkesgärning och fokuserar på att skriva texter för företagsprofiler, relationsstärkande kommunikation och kampanjer i tryckta och digitala produktioner.

DC Com fönsterdekor biostaden

 

 

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *