L_byra

Copywriter och projektledare från den 1 september igen!

By admin, augusti 29, 2014

L_byra_clu

Från ett skrivbord till nästa

Efter min tid som anställd är jag nu tillbaka vid mitt eget skrivbord, men med ytterligare ett uppdrag som underleverantör. I kundrelationer där vi har påbörjade samarbeten kommer jag att fortsätta ha rollen som copywriter, enligt överenskommelse med min tidigare arbetsgivare.

Tiden på kontoret på Biostaden har varit intressant och lärorik på många sätt. Jag önskar min arbetsgivare lycka till på den fortsatta vägen.

Nu är jag tillbaka i egen regi, från och med den 1 september 2014.

Jag kommer att fortsätta arbeta som copywriter, men är just nu direkt inne i ett uppdrag som kommunikatör. Jag kommer också att i högre grad gå in och projektleda uppdrag, där mitt mål fortfarande är att göra kunden nöjd, och kundens kunder ännu nöjdare.

Hoppas att vi ses snart!

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *