Hellmanska gården

Centralplan Designkollektiv

By admin, november 28, 2014

Vi har nyss flyttat in i en mysig liten lokal ovanpå Hellmanska Gården i Nyköping och jag kommer snart att berätta mer om vår verksamhet och vårt gemensamma nätverk. Kom gärna och hälsa på!

Jag håller på med alla mina vanliga verksamheter, som copywriter, projektledare, föreläsare, kommunikatör, samordnare, men framför allt som skrivande människa med uppdraget att skapa bättre effektivitet i all din kommunikation. Webb, trycksaker, årsredovisningar, annonser, mässor … Berättar gärna mer allt eftersom – och så har jag precis bokat upp mig på ett spännande långtidsuppdrag under våren 2015.

Kommer ändå att finnas med i nätverket på ett hörn, eftersom vi har så många roliga saker att göra ihop. Det kommer att komma upp en webbsida för Centralplan också, förstås, men det kan ta lite tid eftersom vi alla jobbar med kunduppdrag inom våra verksamheter och precis har flyttat ihop.

UPPDATERING 2015-05-01
Tiden går fort och jag är mitt uppe i det spännande långtidsuppdrag som jag skrev om här uppe, vet ännu inte om det får en fortsättning. Vi hann med att bo in oss på kontoret, men också att flytta vidare till en fin liten lokal på Bryggeriområdet i Nyköping. I den lokalen är jag med på 1/2 andel, troligtvis mest för kreativ, skrivande och skapande verksamhet. Känns spännande! Foton och adress ska komma upp inom kort, så snart vi har hunnit sätta upp vår postlåda. :)

 

What do you think?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *